Потрібна допомога отримати інвалідність

Видалення пухлини трапанація черепа наслідки епілепсія допоможіть будь ласка щось зробити.

Допоможіть отримати групу маю тоніко-клінічні судоми (епілепсія)

Ви в Україні?

Так в Україні ви можете якось допомогти мені

Щодо становлення інвалідності, вам потрібно звернутися до вашого сімейного лікаря. У нас є експерт, з якою саме інформацією вам потрібна допомога?

Які папері потрібно и чи підійдуть мої епікризи які є у мене

Вітаємо @Vasyl Marynych ! Бажано вже єпікризи поточного року…. яка у вас дата останніх ?
Сімейний лікар видає направлення на стаціонарне лікування ( ви повідомляєте , що це для групи) і далі через додаток Helsi подає вас на МСЄК.

Дата останнього 2023 и 2022 є 2019 є

Вітаємо, @Vasyl Marynych ! Почнуть розглядувати документи 2025 року.

З сімейним лікарем погодьте ваші питання для оформлення стаціонарного лікування для групи і також інші ваші подальші дії по оформленню пакету документів для МСЄК,

Ви на зв'язку?

Так на зв'язку

можливо у вас будуть додаткові питання? чи зверталися ви до сімейного лікаря?

Ви в Україні?

Щодо становлення інвалідності, вам потрібно звернутися до вашого сімейного лікаря. У нас є експерт, з якою саме інформацією вам потрібна допомога?

Які папері потрібно и чи підійдуть мої епікризи які є у мене

Вітаємо @Vasyl Marynych ! Бажано вже єпікризи поточного року…. яка у вас дата останніх ?
Сімейний лікар видає направлення на стаціонарне лікування ( ви повідомляєте , що це для групи) і далі через додаток Helsi подає вас на МСЄК.

Вітаємо, @Vasyl Marynych ! Почнуть розглядувати документи 2025 року.

З сімейним лікарем погодьте ваші питання для оформлення стаціонарного лікування для групи і також інші ваші подальші дії по оформленню пакету документів для МСЄК,

Ви на зв'язку?

можливо у вас будуть додаткові питання? чи зверталися ви до сімейного лікаря?